Staatsloterij trekking oudejaarsloterij

Binnenkort is het zover de staatsloterij trekking oudejaarsloterij! Wat kunnen we winnen? 30.000.000 euro! 30 miljoen euro! 30 miljoen euro! Wat zou u doen met 30 miljoen euro! Ziet u het voor u? U wint de Staatsloterij oudejaarstrekking! En dan? Wat gaat u daarmee doen? De staatsloterij trekking oudejaarsloterij word hier bekend gemaakt! Tot die tijd kunt u hier praten over wat u zou doen met 30 miljoen!

Wat zou u doen met 30.000.000 euro!?

staatsloterij trekking oudejaarsloterij

 

[ad#618-90-bespaarservice]

Koop uw Staatsloten bij Bespaarservice.nl

Staatsloterij trekking oudejaarsloterij
1 (10%) 3 votes

17 gedachten over “Staatsloterij trekking oudejaarsloterij

 1.  

  Ik zou
  …het geven aan de Nederlandse staat die net dat geld tekort komt, zo dan geen
  bezuinigen meer voor het komend jaar dan is dat ook weer opgelost,

  30 Miljoen wel wat overdreven je kan er toch zo’n hoop mensen gelukkig
  mee maken, die van een klein inkomen van rond moeten komen
  het is toch de staatsloterij

   

  • nog meer geld naar de staat…denk je dat beatrix dat ook zou doen als er echt een crisis komt?! ik zou het lekker gebruiken om mensen gelukkig te maken die het verdienen en echt nodig hebben …als je naar de afgelopen maand kijkt sinterklaas en kerst inkopen,  serious request , vuurwerk kopen  zolang daar miljoenen in opgaan  hebben wij toch geen crisis!!!!!

 2. Wat zou ik doen met 30 miljoenen?

  Als allereerst koop ik een goude paar schoenen.

  Een villa met lift en juwele klokken.

  En nooit meer zoeken naar zelfde kleur sokken.

  Nooit meer werken, nooit meer naar school,

  nooit meer schoenen met een halve zool.

  Nooit meer zoekend naar geld in mijn zakken,

  maar Italiaanse custom made pakken.

  Nooit meer boxers of sokken met gat.

  Elke avond een andere stad.

  New York, Madrid, Rome, Parijs

  Londen en Moskou (wodka met ijs)

  5 sterre hotels aan de lopende band,

  een eige strandhuis, een eige strand!

  Op dat strand, een eige achtbaan

  en bodyguards die op de wacht staan.

  Een butler, een reisgids, een prive trainer,

  een chaufeur, een dokter en een entertainer.

  Een zeilboot, een jetski, een eige jacht,

  Een haven, een vliegveld en een eige gracht.

  Een kasteel, een landhuis, een bungalow,

  een paleis, een iglo, een Faux chateau.

  Een goude wc bril, een goude deur,

  een goude prive jet met goud intirieur.

  Waar ik altijd mee vlieg en dus elke dag poets.

  Misschien koop ik zelfs DE goude koets,

  een limosine van wel 10 meter lang.

  Een dierentuin in mijn tuin met tijger en slang

  Ga naar afrika, adopteer daar een kind

  en verf Geert Wilders in een andere tint.

  Ik implanteer veren op mijn armen en rug

  Vlieg naar het zuiden en kom nooit meer terug.

  Ik koop schoenen die zich zelf strikken.

  Ik bouw een spookhuis en laat iedereen schrikken.

  Open een bedrijf waar dakloze werken,

  ze kunnen eten, slapen en samen versterken.

  Koop een hotel en een bioscoop.

  Mijn fiat panda breng ik naar de sloop.

  Want ik heb een jet en die staat altijd klaar

  Gevuld met kreeft en kaviaar.

  Een eige chef kok die mijn eten maakt

  een slaaf die proeft of mijn eten smaakt.

  Elke dag is het zomer en lente.

  Een aparte rekening alleen voor de rente.

  Een zwembad vol geld, net als dagobert duck.

  Ga naar een museum en maak alles stuk

  Ik koop een mercedes, misschien wel twee.

  Een Bentley, een Rolls Roys, een BMW.

  Een jetpack, zodat ik niet meer hoef te lopen.

  En tenslotte zou ik een oudejaarslot kopen.

   

  Of ik zet het gewoon op me spaarrekening.

 3. Een huis kopen en mijn familie van openstaande schulden verlossen. 
  een hoop geld in een goed doel stoppen, een deel op de bank vastzetten. en een hele lange vakantie nemen…

 4. Heb het altijd idioot gevonden  daarom koop ik geen lot het is het kat op het spek binden zo weinig kans geld weggooien vind ik het , Dat… 1 iemand …. dit wint is al v/d ZOTTE  verdeel het en maak meer mensen HAPPY   als je het verdeelde maak je nog meer mensen gelukkig. Maar dit alles voor 1  iemand???  Pure graai cultuur waar we nu in leven, mensen worden zo gemaakt met deze gekke bedragen en vaak ook niet echt gelukkig als ze het winnen .

 5. Wat ik zou doen met 30 miljoen??
  Ik zou het opzij zetten voor later voor mijn studie enzo…
  Ik zou ook een gedeelte aan mn moeder geven omdat ze het nu moeilijk heeft op financieel gebied en ik zou ervoor zorgen dat mijn vader zijn huisje kan opknappen en voor hem nieuwe goede kleding regelen.
  Ik zou voor mijn oudste broertjes een ritje naar Rome regelen omdat hij dat heel graag wilt, voor mijn middelste broertje zal ik Lego Harry potter kopen en mn jongeste broertje wil heel graag een keer karten….

  Voor mezelf: ik weet het niet maar ik weet dat ik als ik normaal met mijn geld omgaa, ik mn hele leven lang genoeg geld heb en mijn kinderen ook mischien

 6. Ja idd waarom niet 30 prijzen van 100.000 dat is toch supermooi voor elk mens! Waarom moet er 1 iemand bijna 40 miljoen winnen en de andere moeten hety doen met 5 euro 10 euro 100 euro etc. Mijn idee al die lage prijzen die lager zijn als de lotprijs wegdoen. En de hoofdprijs verlagen naar 2 of 3 miljoen. En dan 30 prijzen van 100.000

 7. Ik zou een villa bouwen op mijn stuk grond, een jacht kopen om in te wonen als ik de wereld overvaar!
  De mooiste mensen om me heen hebben en een eigen vette Club beginnen en wat aan de goede doel geven waar ik zelf directeur van zou worden en derest gewoon spenderen!

Reacties zijn gesloten.