Bofkont uit Nieuwegein wint ruim zes ton

In Nieuwegein heeft een man ruim zes ton gewonnen bij de trekking van de Eurojackpot. Het is niet de eerste keer dit jaar dat er zo’n grote prijs van de Europese loterij valt in Nederland. Het kwam dit jaar al eenmaal eerder voor.

Een man uit Nieuwegein mag zich een bofkont noemen. De man won maar liefst 623.321,70 euro bij de meest recente trekking van de Eurojackpot. Hij heeft het lot gekocht bij de Bruna in Nieuwegein en had de nodige getallen goed. Samen met drie andere deelnemers uit Spanje (een winnende deelnemer) en Finland (twee winnende deelnemers) wonnen zij allemaal dit enorme bedrag. De jackpot is niet gevallen tijdens deze ronde.

Eerder viel de prijs ook al in Nederland

Op 27 april was er andere mazzelaar in Nederland. Deze man, uit Amstelveen, won namelijk 440.544,40 euro. Nog niet zo hoog als het gewonnen bedrag van de man uit Nieuwegein, maar ook zeker niet verkeerd 😉

Ook kans maken?

Wil je ook graag kans maken op zo’n flinke prijs? Dan kun je ons overzicht van alle loterijen in Nederland bekijken. In het handige overzicht kun je gemakkelijk de verschillende loterijen vergelijken. Je koopt al een lot vanaf slechts twee euro. Per loterij staat precies genoteerd wanneer de eerstkomende trekking volgt. Ons handige vergelijkingssysteem is daarmee altijd actueel.