Moeder en zoon winnen ruim een miljoen

Ieder keer is het weer ontzettend spannend tijdens de trekking van de BankGiro Loterij. Er gaan flinke prijzen de deur uit én hoe mooi zou het zijn als jij die prijs zou winnen? De kans is minimaal, maar het overkwam deze moeder en zoon.

Moeder en zoon winnen enorme prijs

Deze moeder en zoon hadden ontzettend veel geluk. Het duo wilde graag een prijs waarmee moeders haar huis kon verbouwen. Haar zoon wilde daarentegen juist gewoon graag studeren. Dat waren de twee wensen. Als je dan plotseling een miljoen wint, is dat natuurlijk wel een echt enorme prijs.

BankGiro The Wall

BankGiro The Wall is het programma waar moeder en zoon aan meededen. In het programma is een enorme, twaalf meter hoge, muur opgesteld. De bedragen lopen steeds verder op. Groene en rode ballen maken het verschil tussen winst en verlies. Het programma is natuurlijk ontzettend spannend én natuurlijk vooral voor degenen die meedoen. In het programma kunnen koppels enorme geldbedragen winnen. De bedragen lopen gemakkelijk uiteen tot wel honderdduizenden euro’s. Je kunt zelfs een miljoen winnen én dat overkwam deze moeder en haar zoon.

Wil je het programma graag terugkijken? Dan kun je naar de website van Kijk.nl navigeren. Hier kun je de aflevering van ruim 52 minuten op je dooie gemak terugkijken… Wellicht inspireert het je zelf ook maar weer eens om een lot te kopen.

Een lot kopen?

Wist je dat je al een lot kunt kopen vanaf slechts twee euro? De verschillende loterijen hebben enorme prijzen die oplopen tot wel enkele miljoenen. Durf jij te dromen over een jackpot bij de Staatsloterij van maximaal 20 miljoen euro? Dan zullen deze moeder en zoon wellicht ook nog wel een beetje jaloers op jou worden! Voor slechts een kleine investering speel je mee én maak je kans. Bekijk direct ons overzicht met alle loterijen in Nederland en bestel je lot online.