Winnaar hoofdprijs van 30 miljoen euro in Enschede

Een speler in Enschede heeft het winnende lot van de Staatsloterij. Op lotnummer AV 83402 heeft iemand uit Enschede de hoofdprijs van 30 miljoen euro gewonnen. Wie de winnaar is, maakt de Staatsloterij niet bekend.

De Oudejaarstrekking werd dit jaar voor de 27ste keer georganiseerd. Op 31 december 2019 oudejaarsdag werd een record gehaald in het aantal gekochte staatsloten in 1 uur tijd.

De piek werd gemeten tussen 14 uur en 15 uur. Er werden maar liefst 32 Oudejaarsloten per seconde gekocht. Ruim 115.000 loten in één uur. Nog nooit eerder werden er in slechts één uur zoveel tijd Oudejaarsloten gekocht. In totaal werden ruim 6.3 miljoen loten verkocht. De totale prijzenpakket van de Oudejaarstrekking bedroeg dit jaar meer dan 67,5 miljoen euro, inclusief 250 MINI’s uit de speciale prijzen.

6.2/10 - (4 stemmen)